Verksamhets- koordinatorns hälsning

08.11.2018 kl. 12:22
Det är med iver och nyfikenhet jag har inlett mitt arbete som verksamhetskoordinator för Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs!
För mig är de tre viktigaste målen en fungerande vardag, rättvisa i arbetslivet och rätten till sin egen kropp. Jag vill leva i ett samhälle där omsorg av nära och kära inte ställs mot ekonomi och arbetsliv. Hållbart samhälle betyder trygga relationer. Jag vill kunna lita på hälsovårdstjänster, socialtjänster och utbildning. Jag vill att varje kvinna och flicka får definiera sig själv och har rätt att bestämma vem som rör eller kommenterar hens kropp. Diskussionen hoppas jag vi för tillsammans. Vi-andan bland medlemmarna i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs ger mig glädje och hopp! 

I mitt tidigare arbete hos en regnbågsföreningen har jag arbetat för allas rätt att leva ut sin sexuella läggning och allas rätt att definiera sin könsidentitet med egna ord. Kampen för jämställdhet mellan könen och kampen för regnbågspersoner går hand i hand. Vi vill alla få vara oss själva, som kvinnor, ickebinära, familjemedlemmar, vänner, arbetstagare, arbetsgivare eller studerande. Mångfald är en fantastisk resurs i en föränderlig värld.
Jag hoppas att få träffa just dig på kommande evenemang!