Babykafé

Välkommen alla föräldrar till Svenska kvinnoförbundet i Sörnäs svenskspråkiga babykafé onsdagar kl. 11.30–14 på Lilla Luckan i Helsingfors (Georgsgatan 27).

Vi bjuder på kaffe, te, saft med tilltugg. Nästan varje gång arrangerar vi träffarna kring ett tema.

Aktuell information om träffarna och teman hittar du i Lilla Luckans familjecaféers Facebookgrupp.

Stängt under helgdagar, sommaren och jullovet. År 2019 håller vi sista gången öppet 11 december.

Babykaféet är ett samarbete mellan Lilla Luckan och Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Presentation av vår nya babykafekoordinator

Vid årsskiftet flyttade Lilla Luckan till nya och större utrymmen på Georgsgatan 27 i Helsingfors. Då flytten var avklarad var det dags att dra igång vår babykafeverksamhet på Lilla Luckan igen, och vår nya koordinator Jessika Luther inledde sitt arbete! Vi välkomnar Jessica till det nya jobbet med en liten intervju.Läs mera »
Fredrika och Jessika
27.02.2019 kl. 13:15