Smarta kvinnor del 4: THE POWER OF NOW - en kväll om risk och business för kvinnor hungriga efter framgång

Fira företagarnas dag 5.9 med oss! Vi bjuder på inspiration och information om företagande, i stort och smått, i vått och torrt.

Semesterstängt

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs håller sommarpaus.

Biblioteksdag med regnbågstema på Paviljongen

Under sommaren håller Paviljongen öppet 27.6 kl. 13-16 för att hedra den årliga festivalen Helsingfors Pride, som arrangeras samma vecka för att alla skall få leva jämlika oavsett sin sexuella läggning, sin könsidentitet eller sitt könsuttryck.

Kvinnornas EU: bio och EU-val 13.5 kl. 18-20.30

Svenska Kvinnoförbundet ordnar en biokväll tillsammans med diskussion om kvinnornas plats i maktens Bryssel.

EU-valskaffe & speeddating 10.5 kl. 16-18

EU-valdagen närmar sig, men vem är egentligen Anna Jungner-Nordgren, Nils Torvalds, Björn Bonsdorff, Silja Borgarsdóttir Sandelin och Stina Wahlsten?

"Detta är vi skyldiga våra barn"

Vi stöder Pia-Lisa Sundell, nr 282, kandidat i Nyland. Vill du veta mer om henne? Vi ställde tre frågor till Pia-Lisa.

Förnya Finlands klimatpolitik!

Vi stöder kandidat Silja Borgarsdóttir Sandelin, nr 180, kandidat i Helsingfors! Vill du veta mer om henne? Vi ställde tre frågor till Silja.

"Det är viktigt att vara sig själv"

Vi stöder kandidat Heidi Seppälä, nr 280, som ställer upp i riksdagsvalet i Nyland. Vi ställde tre frågor till Heidi.

Feministfest: Valstugan Goes Crazy! 1.4

För att fira stundande riksdagsval och EU-val bjuder vi dig på en sprudlande feministisk fest.