Sökes: (Feministisk) freelancer grafiker

För att skapa en grafisk profil, grafiska illustrationer, annonser och annat fortlöpande material till exempel under politiska val söker vi en erfaren grafiker att anlita regelbundet på timbasis.

Biblioteksdag på Paviljongen

Under hösten håller Paviljongen igen öppet för boksugna feminister. Titta in och låna böcker, lämna tillbaka böcker du har lånat eller kom med idéer och feedback om vår verksamhet!

Women’s Café in English

New meeting point for women in Helsinki! Welcome to the English speaking Women’s café in the heart of Helsinki.

Smarta kvinnor del 4: THE POWER OF NOW - en kväll om risk och business för kvinnor hungriga efter framgång

Fira företagarnas dag 5.9 med oss! Vi bjuder på inspiration och information om företagande, i stort och smått, i vått och torrt.

Semesterstängt

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs håller sommarpaus.

Biblioteksdag med regnbågstema på Paviljongen

Under sommaren håller Paviljongen öppet 27.6 kl. 13-16 för att hedra den årliga festivalen Helsingfors Pride, som arrangeras samma vecka för att alla skall få leva jämlika oavsett sin sexuella läggning, sin könsidentitet eller sitt könsuttryck.

Kvinnornas EU: bio och EU-val 13.5 kl. 18-20.30

Svenska Kvinnoförbundet ordnar en biokväll tillsammans med diskussion om kvinnornas plats i maktens Bryssel.

EU-valskaffe & speeddating 10.5 kl. 16-18

EU-valdagen närmar sig, men vem är egentligen Anna Jungner-Nordgren, Nils Torvalds, Björn Bonsdorff, Silja Borgarsdóttir Sandelin och Stina Wahlsten?

"Detta är vi skyldiga våra barn"

Vi stöder Pia-Lisa Sundell, nr 282, kandidat i Nyland. Vill du veta mer om henne? Vi ställde tre frågor till Pia-Lisa.