57268_t.jpg

Kom med och gör kampanj!

Vill du vara med och föra fram Svenska Kvinnoförbundets i Sörnäs kandidater?
56757_t.jpg

Teaterbesök Mammas Flicka 7.4 kl 19

Teaterbesök till Lilla Teatern för medlemmar och avec för att se pjäsen Mammas Flicka av Jeanette Björkqvis.
56140_t.jpg

Kvinnodagskarneval onsdag 8 mars

Välkommen på Kvinnodagskarneval på Kvinnodagen. Det bjuds på musik, intervjuer med feministiska kandidater, choklad- och champagnetasting m.m.
56593_t.jpg

Är du feminist? Skall politik baseras på humana värderingar?

Idag är det Alla Hjärtans Dag, en dag då det känns extra fint att kunna konstatera att Kvinnoförbundet hela tiden växer. Vi välkomnar varmt fler feminister till oss.
56139_t.jpg

Fler feminister i kommunfullmäktige

Det behövs fler feminister i kommunfullmäktige- tveka inte att ställa upp som kandidat i kommunalvalet! Om du har frågor kring hur det är att vara kommunalt förtroendevald kan du ställa dem till Kvinnoförbundets vice ordförande Ann-Sofi Backgren
55058_t.jpg

Den traditionella Julfesten ordnas 12.12.2016

Den traditionella julfesten ordnas igen på Paviljongen, Estnäsgatan 12 c 29 00170 Helsingfors
54782_t.jpg

Delta i insamling för papperslösa kvinnor och barn

Papperslösa personer erbjuds för tillfället inte adekvata hälso- och sjukvårdstjänster i Finland. Samtidigt saknar dessa personer också ofta allt vad gäller basförnödenheter och lever i extrem fattigdom.
54783_t.jpg

Den årliga ljus inte våld kampanjen är på kommande

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs deltar i kampanjen Ljus, inte våld som ordnas på FN dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor 25.11
54231_t.jpg

Kom med på barnkonsert!

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs, LillaLuckan och Ung Martha ordnar barnkonsert för att dela ut priset till den barnvänligaste platsen i Helsingfors!
54459_t.jpg

Hur syns feminismen i det politiska rummet?

Görs dagens politiska beslut utgående från en feministisk synvinkel? Kom på Feministiskt Forum 12.11 kl 10.45 och lyssna på paneldiskussion!