59537_t.jpg

5.10 Smarta Kvinnor Del 1: Har du koll på vardagsjuridiken?

Det lönar sig att kunna grunderna i familjejuridik. Vet du vad skillnaden på ett samboförhållande och ett äktenskap är? Lönar det sig att göra äktenskapsförord? Vilken juridik ligger till grund för föräldraskapet.
59946_t.jpg

25.9 kl 17.00 Seminarium om hedersvåld

Välkommen på Svenska Kvinnoförbundets första evenemang för hösten: vårt seminarium med temat hederskultur och -förtryck. Seminariet ordnas måndagen den 25 september på G18 i Helsingfors.
58058_t.jpg

Babycaféet är öppet igen!

Kom på Babycaféet i LillaLuckan från och med 30 augusti.
58012_t.jpg

Vårutfärd till Strömfors bruk 13.5.2017

KOM MED PÅ VÅRUTFÄRD TILL STRÖMFORS BRUK LÖRDAGEN 13.5.2017
58013_t.jpg

Kvinnornas andel i fullmäktige ökade

Tack för er insats i valrörelsen och i hela valresultatet!
57268_t.jpg

Kom med och gör kampanj!

Vill du vara med och föra fram Svenska Kvinnoförbundets i Sörnäs kandidater?
56757_t.jpg

Teaterbesök Mammas Flicka 7.4 kl 19

Teaterbesök till Lilla Teatern för medlemmar och avec för att se pjäsen Mammas Flicka av Jeanette Björkqvis.
56140_t.jpg

Kvinnodagskarneval onsdag 8 mars

Välkommen på Kvinnodagskarneval på Kvinnodagen. Det bjuds på musik, intervjuer med feministiska kandidater, choklad- och champagnetasting m.m.
56593_t.jpg

Är du feminist? Skall politik baseras på humana värderingar?

Idag är det Alla Hjärtans Dag, en dag då det känns extra fint att kunna konstatera att Kvinnoförbundet hela tiden växer. Vi välkomnar varmt fler feminister till oss.
56139_t.jpg

Fler feminister i kommunfullmäktige

Det behövs fler feminister i kommunfullmäktige- tveka inte att ställa upp som kandidat i kommunalvalet! Om du har frågor kring hur det är att vara kommunalt förtroendevald kan du ställa dem till Kvinnoförbundets vice ordförande Ann-Sofi Backgren