Återhämtning - från jul, från vardag, förlossning, från allt!

13.01.2023 kl. 11:43
På måndag 16.1 är Babykaféet öppet kl. 11.30-14 och vi diskuterar återhämtning.

De första sex till tolv veckorna efter förlossning är en återhämtningstid för kroppen. Vi behöver också återhämta oss efter andra utmaningar medan babyn är liten. Nätter utan sömn, julfirande och uteblivna rutiner och känslan av kaos. Nästa måndag 16.1 är Elina Sagne-Ollikainen dagens gäst. Elina är fysioterapeut, doktorand och har en högre yrkeshögskoleexamen i social- och hälsovård (fokus på rehabilitering).

Kom och drick en kopp varmt, delta i diskussionen, lyssna, eller bara slappna av. Vi öppnar som vanligt kl. 11.30 och stänger kl. 14.

Vi välkomnar alla föräldrar till Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs svenskspråkiga babykafé i samarbete med Lilla Luckan i Helsingfors (Georgsgatan 27). Du kommer lättast in genom porten till glashissen och upp till andra våningen. Du kan ta vagnen med hela vägen. På plats finns micro, skötbord, amningsdyna och matningsstolar.

Aktuell information om träffarna finns på Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs instagramkonto kvinnis_sornas. Du kan också komma med i kaféets egen grupp på WhatsApp och få all aktuell info där. Vill du vara med? Kontakta kafékoordinator Jessika Luther per mail jessika@kvinnoforbundet.fi tack!


Intresserad av jämställdhet på svenska i Helsingfors? Dags att bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs! Följ länken Bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Fredrika Biström