110-årsfest med monologen Är det hett här?

19.10.2021 kl. 12:55
Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs fyller 110 år fredag 5.11!

Välkommen med på en varm födelsedagsfest och monologen Är det hett här? med skådespelare Anna Hultin i huvudrollen. Vår anrika förening vill både stärka den politiska diskussionen och sprida viktig information.

Kvällens tema är kvinnors hälsa ur ett livscykelperspektiv. Mens, graviditeter, hormoner och klimakteriet är pusselbitar som tillsammans formar våra liv – mer eller mindre. Vi får höra tal av ordförande för Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs Mona Rautelin och klimakterieaktivist och rådgivare från Sverige, Monika Björn

Vi bjuder även på svalkande skål, presentpåse och buffet efter monologen. Alla som deltar får vår nya broschyr ABC – bli klimakteriesmart och kan bekanta sig med klimakteriesmart.nu - portalen under festen.

Medlemmar som anmäler sig på förhand är välkomna 5.11, på Sörnäs egentliga födelsedag.

Vill du delta men är inte ännu medlem? Skriv in dig samma dag du anmäler dig- Länk till anvisningar om hur du blir medlem hittar du här.

Anmäld dig till festen 5.11 kl. 18 via länken på lyyti: www.lyyti.fi/reg/Sornas110

Eftersom platserna är begränsade och vi vill att så många som möjligt ryms med, erbjuder vi våra medlemmar en andra visning måndag 8.11 kl. 18. Den andra visningen arrangeras i samarbete med Helsingfors svenska Marthaförening. Efter visningen 8.11 intervjuas Anna Hultin och det finns möjlighet för diskussion ledd av Malin Öhman (Martha) och Tara Junker (Sörnäs).

Anmäl dig till teaterkvällen 8.11 via länken på lyyti: www.lyyti.fi/reg/Sornas110del2

Vi tar emot anmälningar fram till 29.10. Under festen 5.11 är det inte möjligt att ta med sig sällskap som inte är medlem, men 8.11 öppnar vi för 1 avec per medlem. Först till kvarn gäller. 


Följ med vårt projekt klimakteriesmart.nu på instagram @Klimakteriesmart NU!

Fredrika Biström