Vi bjuder alla inom vård och omsorg på teater Är det hett här?!

10.11.2021 kl. 15:30
Med anledning av vårt jubileum har vi äran att bjuda dig och dina kolleger på teater.

I år fyller Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs 110 år.

För att höja medvetenhet om klimakteriet välkomnar vi alla inom vård och omsorg på teater för att njuta av monologen Är det hett här? om klimakteriet. Vård av symptom före och vid menopausen är ännu en olöst kvinnofråga. Hälsovårdens och arbetslivets inställning spelar en stor roll.

Kom med och se Anna Hultins prisade monolog Är det hett här? torsdag 2.12 kl. 19 eller torsdag 9.12 kl.19.

Det enda du behöver göra är att välja datum, klicka på rätt länk nedan, boka din plats och dyka upp!

https://www.lyyti.fi/reg/Sornas0212

https://www.lyyti.fi/reg/Sornas0912

Vi tror att alla som arbetar med eller studerar vård, omsorg, medicin, pedagogik och politik (samhällsvetenskap) har nytta av att lära sig mer om klimakteriet, dess faser och hur hormonbalansen påverkar det vardagliga livet.  

Kvinnors välmående spelar roll både privat och på samhällsnivå. Ta chansen att se en lärorik och underhållande pjäs med oss!

Vill du ta med en kollega? Sänd länken vidare åt din vän så att hen kan anmäla sig. Platserna i salen är onumrerade så ni kan ta plats bredvid varandra.

Monologen spelas på Nicken-scenen på Svenska teaterns andra våning.

Alla som deltar får ett exemplar av vår nysläppta broschyr Abc – bli klimakteriesmart.

Vi är en av lokalavdelningarna som hör till Sfp:s kvinnoorganisation Svenska kvinnoförbundet. Läs mera om vår förening på Svenska Kvinnoförbundets i Sörnäs hemsida och läs mer om klimakteriet i vår infoportal www.klimakteriesmart.nu.

Inbjudan gäller också alla medlemmar i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs och medlemmar i andra lokalavdelningar under Svenska Kvinnoförbunet, oberoende av vilket yrke den som anmäler sig har.


Intresserad av jämställdhet på svenska i Finland/Helsingfors? Dags att bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs! Följ länken Bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Fredrika Biström