Operfekt blir perfekt

07.02.2023 kl. 13:54
På måndag 13.2 kl. 11.30-14 är Babykaféet öppet och dagens gäst är Mia Montonen från Mieli.

Dagens gäst Mia Montonen kommer att tala om "En välmående barnfamilj" och bland annat om hur det operfekta kan göra att man är en perfekt förälder. Mia arbetar som sakkunnig på MIELI Psykisk Hälsa Finland rf.

Kom och drick en kopp varmt, delta i diskussionen, lyssna, eller bara slappna av. Vi öppnar som vanligt kl. 11.30 och stänger kl. 14.

Alla föräldrar är välkomna till Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs svenskspråkiga babykafé i samarbete med Lilla Luckan i Helsingfors (Georgsgatan 27). Du kommer lättast in genom porten till glashissen och upp till andra våningen. Du kan ta vagnen med hela vägen. På plats finns micro, skötbord, amningsdyna och matningsstolar.

Aktuell information om träffarna finns på Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs instagramkonto kvinnis_sornas. Du kan också komma med i kaféets egen grupp på WhatsApp och få all aktuell info där. Vill du vara med? Kontakta kafékoordinator Jessika Luther per mail jessika@kvinnoforbundet.fi tack!


Intresserad av jämställdhet på svenska i Helsingfors? Dags att bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs! Följ länken Bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Fredrika Biström