Pia och hennes dotter sitter framför kameran.

Musikstund med Pia Lindholm

27.05.2020 kl. 09:38
Häng med på musikstund för de minsta med Pia Lindholm och hennes 7-åriga dotter!

Pia som är bekant för de som besökt vårt Babykafe på Lilla Luckan är musikpedagog, musiker, pianist och har uppträtt mycket. Hon drar musiklek regelbundet för barn i Helsingfors.

Häng med på musikstund som passar alla, hemma, i koronakarantän, på stugan eller i vardagsrummet efter dagis/förskolan! Sjung, kom med i rörelserna eller lyssna på de bekanta melodierna.

1. A ram sam sam

2. Var är tummen?

3. Bä bä vita lamm x 2

4. Ekorrn satt i granen

5. Tigertåg (ta babyn eller ett mjukisdjur i famnen)

6. Rörelser med babyn (Ha barnet i famnen eller gåendes framför er på golvet)

Babykaféet på Lilla Luckan i Helsingfors är tills vidare stängt. Som ersättande verksamhet producerar vi varje vecka en video eller en text för att stödja föräldrar med små barn.

Följ med på vår facebooksida Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs, på vår instagram-sida @kvinnis_sornas och i den tillfälliga gruppen Karantän Babykafé och Familjecafé så missar du inget.

Kom gärna med idéer om vad vi borde ta upp! Kontakta per e-post fredrika@kvinnoforbundet.fi tack!