Sörnäs feministiska AW: Jag hatar träning! Men vill gärna må bra

17.01.2024 kl. 12:48
Alla vet att rörelse gör gott men hur skall man orka, hinna och dessutom tycka det är kul? Träningspepp handlar mycket om att motivera sig själv, men hur träningsvänligt är vårt samhälle, är ansvaret hos individen och har dagens kvinnor råd att betala gymkort?

Välkommen på en kväll onsdag 14.2 kl. 18-20 om alla de motstridiga känslor som träning kan väcka. I panelen deltar Henrika Backlund, generalsekreterare på Finlands Svenska Idrott, Maria Normann, kriminolog och soffpotatis och Kia Svaetichin som tränar fem gånger i veckan och älskar det. Diskussionen leds av Fredrika Biström från Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs som inte vågar gå till vanliga gym.

Platsen är föreningens möteslokal ”Paviljongen” i Kronohagen i Helsingfors. Adress och mer info skickas åt alla som anmäler sig. Servering: Rött eller vitt, ost, frukt och kex. 

Anmäl dig via länken nedan senast 12.2. Begränsat antal platser.

Anmäl dig här och försäkra din plats!

Alla som är intresserade av kvinnors hälsa och träning är välkomna med. Medlemskap i föreningen Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs är inte ett krav.


Intresserad av jämställdhet på svenska i Helsingfors? Dags att bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs! Följ länken Bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Fredrika Biström